1. مصرف لبنیات، مرتبط است با بیماریهایی نظیر سرطان، دیابت، اوتیسم و ​​اسکیزوفرنی، و اختلالات اتو ایمون مانند اسکلروز چندگانه.
10 واقعیت در رابطه با شیر گاو


2. کشورهایی که دارای بالا ترین میزان استفاده از فراورده های لبنی میباشند، همچنین بیشترین پوکی استخوان را نیز، به نسبت سایر کشورهای جهان دارند.
10 واقعیت در رابطه با شیر گاو


3. مزارع و کارخانه های تولید محصولات لبنی نقش به سزایی در تولید کربن دی اکسید و گازهای گلخانه ای، تخریب زمین، مصرف بیش از اندازه آب، و آلودگی آب دارند.
10 واقعیت در رابطه با شیر گاو


4. سالانه بیش از 245.000 گاو شیری، تنها به خاطر فراورده های لبنی از بین میروند.
10 واقعیت در رابطه با شیر گاو


5. 75% مردم روی زمین به لاکتوز آلرژی دارند و از فراورده های لبنی استفاده نمیکنند.
10 واقعیت در رابطه با شیر گاو


6. یک لیوان شیر سویا، دارای کالری کمتر، چربی اشباع شده کمتر، سدیم کمتر، و شکر کمتر نسبت به شیر گاو میباشد. اما از نظر کلسیم و پروتئین، بسیار غنی تر است.
10 واقعیت در رابطه با شیر گاو 


7. اسفناج، کلم، بروکلی، توفو (پنیر سویا)، لوبیای سویا و بادام، همگی دارای کالسیم بیشتری نسبت به شیر هستند.
10 واقعیت در رابطه با شیر گاو 


8. هیچ موجودی روی زمین پس از بلوغ از شیر استفاده نمیکند، و هیچ موجودی نیز معمولا از شیر گونه ای دیگر استفاده نمیکند. البته انسان از این قاعده مستثناست!
10 واقعیت در رابطه با شیر گاو 

9. اداره ی دارو و غذای FDA اجازه میدهند که در هر لیتر شیر، 750 میلیون سلول چرک وجود داشته باشد. (نزدیک به دو برابر استاندارد های بین المللی)
10 واقعیت در رابطه با شیر گاو

10. مصرف شیر، در ایالات متحده آمریکا، از سال 1975 تا به حال 30 درصد کاهش یافته. در سال گذشته نیز 3.3 درصد از مصرف شیر کاسته شده است.
10 واقعیت در رابطه با شیر گاو

منبع: http://www.onegreenplanet.org
ترجمه: Fares