محققان کانادایی کشف کردند که پرورشگاه های ماهی منشای اصلی شپش دریایی و سایر عاملان بیماریهای دریایی هستند که قزل آلاهای غیر پرورشی آبهای ساحلی "بریتیش کلمبیا"، کانادا را مبتلا می کنند.
این مطالعه نمایان ساخت که در حالیکه حدود پنج درصد از قزل آلاهای نابالغ در نقاط فاقد پروشگاه ماهی آلوده می شوند، بالغ بر % ۴۰از آنها در نواحی ای مبتلا میشوند که دارای تجمع بالایی از پرورشگاههای ماهی اند.

نویسنده ی ارشد، پروفسور "جان رینولدز" از دانشگاه "سایمن فریزر" گفت: "همه قبلاً تصور می کردند که این مشکل خاص 'براتون' باشد و ما در اینجا اثبات می کنیم که تمام مناطق مورد بررسی ما دچار این مشکل هستند."

در پرورشگاههای ماهی، تلاشهایی برای مهار شپش دریایی با دارو به عمل آمده، اما آنها می توانند برای ماهیهای غیر پرورشی به خصوص بچه ماهی های آسیب پذیر، کشنده باشند.

تکامل طبیعی این است که بگذاریم آن طبیعی رخ دهد. اما ما در همه چیز مداخله می کنیم. ما حیوانات را پرورش میدهیم، آنها را وادار به چپیدن در یک قفس کوچک می کنیم که حتی نمی توانند در آن تکان بخورند، بنابراین بیماریها را بوجود می آوریم و با خوردن گوشت های پر از بیماری این حیوانات برای آنها و برای خودمان رنج درست میکنیم.

ما حتی بطور غیر طبیعی حیوانات را پرورش میدهیم و در سال حداقل ۵۵ میلیارد دام و میلیاردها ماهی و غیره را پرورش می دهیم. آنها بطور طبیعی تولید نمی شوند. ما حتی ماهی را در محیطی بسته تولید می کنیم و این تعداد افزایش یافته اند و بطور مرتب اضافه می شوند. بعلاوه، ما برخلاف تکامل بشر نیز رفتار می کنیم، چون ما از نظر بیولوژیکی طوری خلق شده ایم که فقط غذای گیاهی هضم کنیم.

ما باید از همه گونه ها محافظت کنیم تا بتوانیم تنوع و تکامل طبیعی را برای همه موجودات از جمله انسان، حفظ کنیم. لطفا، گیاهخوار باشید.



phce.org