پت شاپ پرشین پت
Follow Us
facebook twitter blog google

خبر های روز حیوانات خانگی

  • گیره قابل توسعه گیاه ماریو پیرانا ◄ گیره قابل توسعه گیاه ماریو پیرانا
      اسباب‌بازی قابل تمدید چاپ سه بعدی که شبیه شخصیت ترسناک گیاه پیرانا از بازی‌های ویدیویی کلاسیک Super Mario Bros است. از Grabber قابل گسترش گیاه پیرانا برای برداشتن اقلام از مکان های صعب العبور، اعم از تنقلات، کلیدها یا سایر اشیاء کوچک استفاده کنید. نسخه چاپی سه بعدی که توسط Alice3DTreasures از مواد PLA سازگار با محیط زیست ساخته شده است، هم پایدار و هم برای محیط زیست بی خطر است. هر گیربکس تحت بازرسی های کیفی کامل قرار می گیرد تا اطمینان حاصل شود که استانداردهای بالا را برآورده می کند و در مجموعه اسباب بازی های طرفداران ماریو قرار می گیرد.
  • صندلی چوبی به شکل زرافه ◄ صندلی چوبی به شکل زرافه
      صندلی چوبی به شکل زرافه دارای کشوی یکپارچه برای نگهداری کاغذ طراحی و مداد رنگی است. صندلی زرافه طراحی شده توسط لوئیس لیم برای بچه ها به عنوان میز نقاشی و بزرگسالان می توانند از آن به عنوان صندلی برای نشستن و استراحت در حین بازی کودکان استفاده کنند.
  • lمیز کار مشترک با گربه ◄ lمیز کار مشترک با گربه
      میز اداری ارگونومیک با طراحی توخالی تضمین می کند که دستان شما در ارتفاع مطلوب قرار دارند و فشار و ناراحتی را در ساعات طولانی کار کاهش می دهد. میز توخالی طراحی شده توسط SUNRIU وعده می دهد که تجربه فضای کاری را با نگه داشتن دستان شما در ارتفاع عالی افزایش دهد. ناحیه فرورفته در داخل سطح میز شکل گرفته است و با ظرافت برای نگه داشتن دستان شما هنگام درگیر شدن با کارهای روزانه خود، حجاری شده است. میز ساخته شده از تخته سه لا شامل نقاط تعیین شده برای وسایل ضروری و ابزارهای رایج است که جریان کار را بهینه می کند و به هم ریختگی را به حداقل می رساند.
  • ک زنبور رباتیک ◄ ک زنبور رباتیک
      پهپاد مینیاتوری ساخته شده برای پرواز ازدحام مستقل شبیه یک زنبور رباتیک است و از الگوهای پرواز طبیعی زنبورها الهام گرفته شده است. Festo BionicBee تنها 34 گرم وزن دارد و به لطف ساختار فوق العاده سبک و مانور استثنایی، از قابلیت های چشمگیری برخوردار است. مجهز به فناوری پیشرفته، هر پهپاد به طور مستقل در یک گروه حرکت می کند و مسیرهای از پیش تعیین شده را با دقتی بی نظیر دنبال می کند. از طریق کالیبراسیون هوشمند، Bionic Bee عملکرد را بهینه می‌کند و هماهنگی یکپارچه را در میان گروه تضمین می‌کند. این نوآوری نشان دهنده اوج بیومیمیک و پیشرفت تکنولوژی در طراحی هواپیماهای بدون سرنشین است.
  • تخت راحت با آکواریوم ◄ تخت راحت با آکواریوم
      تخت راحت با آکواریوم سفارشی بزرگ که 650 گالن آب را در خود جای می دهد و هنگام خواب شما را احاطه می کند . آکواریوم زیبای سر تخت برای Furnitureland South توسط Wayde King و Brett Raymer از تولید مخازن اکریلیک طراحی شده است.
  • تخت توتور ◄ تخت توتور
      تختخواب راحت طراحی شده تا شبیه موجودی غول پیکر شایان ستایش از انیمیشن من Neighbor Totoro اثر هایائو میازاکی باشد. در این تخت خواب / کیسه خواب نرم توتورو به راحتی به خواب خواهید رفت و رویای ماجراهای شگفت انگیزی خواهید داشت
  • چراغ شب به شکل حیوانات که شبیه یک گوسفند ◄ چراغ شب به شکل حیوانات که شبیه یک گوسفند
      چراغ شب به شکل حیوانات که شبیه یک گوسفند بامزه طراحی شده است ، به ایجاد لحظاتی دنج و خاطرات ماندگار با بچه های کوچکتان کمک می کند. چراغ شب گوسفند از MoziDozen، روال روزانه قبل از خواب را جالب نگه می دارد و شمارش گوسفندان را بسیار زیباتر می کند. ساخته شده از مواد طبیعی مانند گردو، خاکستر و نمد پشمی، درخشندگی نرمی از خود ساطع می کند که می تواند مطابق با ترجیحات فردی تنظیم شود. Sheep Lamp دارای فناوری بی سیم است که به آن اجازه می دهد تا از پایه شارژ جدا شود تا به راحتی در اطراف اتاق قرار گیرد. ایده‌آل برای داستان‌های قبل از خواب و شمارش گوسفند، The Sheep Night Light به همراهی لذت‌بخش برای کودکان در هنگام خوابیدن تبدیل می‌شود. هنگامی که داستان به پایان می رسد، گوسفند "به خانه باز می گردد" به پایگاه شارژ خود، آماده برای درخشش دوباره در شب بعد.
  • صندلی چوبی توسط جویس لین ◄ صندلی چوبی توسط جویس لین
      صندلی منحصر به فرد به نظر می رسد که گویی مستقیماً از تنه درخت بریده شده و به زیبایی طبیعت می پردازد و حس اصالت ارگانیک را القا می کند. صندلی چوبی جویس لین که شبیه تکه ای از تنه درخت است، از نظر بصری چشمگیر و غیر متعارف است و آن را در هر محیطی متمایز می کند. خلقت جویس لین با ترکیبی از موادی مانند رنگ روغن، خاک رس اپوکسی و تخته سه لا، شیفتگی او را به تعامل بین عناصر طبیعی و دستکاری انسان به نمایش می گذارد. جویس لین با استفاده از مواد آلی مانند چوب در کنار مواد مصنوعی مانند رزین، به موضوعات اتصال و قطع ارتباط می پردازد و حقیقت پشت ظاهر را زیر سوال می برد. صندلی چوبی هم به عنوان قطعه ای کاربردی و هم به عنوان مجسمه هنری زیبا عمل می کند و بینندگان را دعوت می کند تا در مورد پارادوکس های رابطه ما با محیط زیست و دنیای تولید شده فکر کنند. جویس لین از طریق کار خلاقانه، پیچیدگی های جامعه صنعتی مدرن ما را بررسی می کند، جایی که مرزهای بین طبیعی و مصنوعی محو شده است.
  • جا عسلی بامزه ◄ جا عسلی بامزه
      بسته بندی خلاقانه عسل طراحی شده به شکل زنبور عسل دارای رویه چوبی و چهار بال است که باز کردن ظرف شیشه ای را آسان می کند. بسته بندی عسل زنبور عسل توسط کنستانتین بولیموند برای کودکان غیرقابل انکار زیبا و جذاب است. طراحی منحصر به فرد بسته بندی توجه آنها را به خود جلب می کند و شیشه عسل را برجسته می کند و آنها را به کاوش و کشف محتویات آن دعوت می کند. عسل صد گل ترکیبی از شهدهای شکوفه های مختلف است که ترکیبی از طعم های آبی زمستانه تا شاه بلوطی را ارائه می دهد. هر شیشه می تواند به عنوان شروع کننده گفتگو در مورد زنبورها و نقش مهم آنها در گرده افشانی و تولید عسل باشد. این فرصتی را برای والدین فراهم می کند تا به کودکان در مورد طبیعت و محیط زیست به روشی سرگرم کننده و جذاب آموزش دهند.
  • درخت گربه ای با قابلیت شکل های متفاوت ◄ درخت گربه ای با قابلیت شکل های متفاوت
      خانه گربه ممتاز ساخته شده از چوب با کیفیت بالا و پوست گوسفند مجلل از طرحی از بالا به پایین استفاده می کند تا پناهگاهی راحت برای گربه شما فراهم کند. مبلمان مدولار برای گربه های خانگی طراحی شده توسط Catissa از Haapsalu، استونی . صرفه جویی در فضا و طراحی قابل نصب بر روی دیوار، فضای کف را به حداکثر می رساند و آن را برای خانه هایی با هر اندازه ای ایده آل می کند. سطوح رنگ شده در برابر تجمع گرد و غبار مقاوم هستند و تمیز کردن آنها بسیار آسان است و ظاهری بکر را همیشه تضمین می کند. خانه گربه مدولار معلق مکانی سرگرم کننده و امن برای آرامش است. با استفاده از نردبان همراه، حیوان خانگی شما به راحتی به خانه درخت گربه دسترسی خواهد داشت .
12345678910بعدیآخرین
(1 - 10) / 29334    |     صفحه 1 از 2934
RSS

GetPagedList: 0,440,,False,False,False,CreationDate,0,10

معرفي نژاد گربه


اخبار ومقالات - گالری


نمایش متن مقالات

گفتگو با دکتر ستار نوری آل آقا

دکتر ستار نوری آل آقا ، دامپزشک ، فارغ التحصیل سال 1380 از دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاداسلامی واحد کرج، پس از چند سال فعالیت در بخش خصوصی، از سال 1384 تاکنون به خدمت در سازمان نظام دامپزشکی مشغول است. وی در دوره جدید شورای نظام دامپزشکی استان تهران با احراز حد نصاب لازم آراء به عضویت این شورا درآمد و سپس به دبیری شورای نظام دامپزشکی استان تهران انتخاب شد. با وی که تأکید داشت از جایگاه دبیری سخن نمی گوید و تنها نظرات شخصی خود را مطرح می‌‎کند به گفتگو پرداختیم که ماحصل آن به این شرح است :

حکیم مهر :آقای دکتر ضمن تشکر از وقتی که در اختیار نشریه حکیم مهر قرار دادید ، به عنوان سؤال اول بفرمایید با توجه به حضور چندین ساله شما در سازمان نظام دامپزشکی و تجربه کار با شوراهای مختلف ، عملکرد شورای مرکزی فعلی سازمان نظام دامپزشکی را چگونه ارزیابی می‎کنید؟
به نام خدا. از شما تشکر می‏کنم. می دانید که اکنون در شرف پایان دوره شورای مرکزی فعلی سازمان نظام دامپزشکی هستیم. فارغ از بحث مسئولیت اینجانب و بعنوان یک دامپزشک و ضمن احترام به دوره‎های گذشته ، نتیجه عملکرد این دوره را مثبت ارزیابی می‎کنم. بعنوان مثال در دوره های قبل بعضی مسائل اصلاً وجود نداشت. تعرفه های دامپزشکی در دوره های قبل مغفول بود و کسی دنبال آن نمی‎رفت و فردی که می‎خواست شاغل در یک نهاد خصوصی باشد نمی‌دانست که از نظر قانونی چه تعرفه‌ای برای وی تعیین شده است! البته اینکه تعرفه‎های فعلی نقص دارد یا خیر کاری ندارم اما اصل تصویب و پیگیری این کار مثبت بوده است. مورد دیگر که به نظرم مهم‎تر است هویت کلی سازمان نظام دامپزشکی است. در این دوره نظام دامپزشکی پررنگ‎تر شده و هویت بهتری یافته است. نمونه کوچک آن همین بحث تعویض شکل کارت عضویت بود. مسئله بعد این است که در این دوره تلاش بر این بود که اعضای شوراهای استانی از بین افرادی انتخاب شوند که فعال باشند و برای کار وقت بگذارند. البته به طور کامل این موضوع محقق نشد. دلیل آن هم اینست که همکاران بخش خصوصی کم کاندید شدند و منسجم در بحث انتخابات فعالیت نکردند. اما این دید وجود داردکه شورای استانها باید فعال‎تر باشند. در مورد مسائل کلی‎تر از جمله واگذاری ارزشیابی برای صدور پروانه‎ها هم کار مهمی صورت گرفت. اینکه نظارت منسجم و متمرکز انجام شود و صدور پروانه‎های متعدد بصورت اشتغال به امور درمانی و سیار در شهر تهران صورت نگیرد و با تدبیر بهتری به آن نگریسته شود کار درستی بود. هر چند در اجرا اشکالاتی وجود دارد که باید رفع شود. در مجموع آینده روشنی را با توجه به حرکت آغاز شده برای نظام دامپزشکی پیش‎بینی می‎کنم.
حکیم مهر :به نظر شما مهم‎ترین چالش بین اعضای سازمان نظام دامپزشکی با این سازمان چیست؟
هیچ جای دنیا بعید می دانم که سازمان یا تشکلی که عضو دارد دچار چالش با بخشی از اعضای خود نباشد که به دلیل تعدد افکار و مواجهه با این تنوع امری طبیعی است. با توجه به قانون سازمان نظام دامپزشکی که جامع و بی‎نقص نیست وظایفی به عهده این سازمان است. یک عضو وقتی حق عضویت پرداخت می‎کند ناخودآگاه توقعاتی خواهد داشت. مثلاً وقتی عضو ببیند که نظام مهندسی کشاورزی که بعد از نظام دامپزشکی تأسیس شده خدمات بهتری به اعضاء ارائه میدهد ، ضمن آنکه نظام دامپزشکی را با نظام پزشکی مقایسه نمی‏کنم ، چون آنها قدمت بیشتری دارند و نوع کارشان هم با ما متفاوت است و پزشکان در ارتباط مستقیم با مردم هستند ولی نقش دامپزشکدر سلامت مردم غیرمستقیم بوده و این نقش بطور ملموس احساس نمی‏شود، لذا این توقعات بالاتر هم می‎رود. مهمترین چالش از بدو تأسیس نظام دامپزشکی تاکنون این است که نوعاً همکار ما انگیزه‎ای برای پرداخت حق عضویت ندارد. به عبارتی تا بحث تمدید پروانه پیش نیاید یا کاری که مجبور به تمدید عضویت شود به نظام دامپزشکی مراجعه نمی‎کند. دلیل این مسئله آن است که قانون سازمان نظام دامپزشکی فعالیت‏های سازمان را در حد مشاوره و ارائه نظر مشورتی تعیین کرده و صرفاً بحث رسیدگی به تخلفات صنفی یا صدور کارت عضویت خدمات شاخص آن است. حال یک سازمان که کارش ارائه نظر مشورتی است چگونه و با چه پشتوانه‎‌ای مثلاً می تواند با مجموعه ورزشی انقلاب قرارداد رفاهی برای بهره‎مندی اعضاء منعقد کند؟! اگر قانون ما مثل نظام پزشکی جامع بود، هر چند که آنها هم مسئله مشاوره و نظر مشورتی را دارند اما با رایزنی با وزارت بهداشت کارهای اجرایی را به عهده گرفته‎اند آنوقت خدمات بهتری به اعضاء ارائه می‎دادیم. مثلاً در مورد آرم طرح ترافیک، سازمان نظام پزشکی به اعضای خود با نرخ 250 هزار تومان این آرم را واگذار می‏کند ولی نظام دامپزشکی با نرخ 650 هزار تومان آرم را به اعضاء می دهد. وقتی به سازمان طرح ترافیک مراجعه و اعتراض می‎کنیم آنها می گویند مگر دامپزشکان مطب دارند؟ وقتی متقاعد شدند که در تهران دامپزشک مطب دارد گفتند باید از وزیر نامه بیاورید که تخفیف بگیرید!!! ما می‏گوییم بحث تخفیف مطرح نیست. چه تفاوتی بین دامپزشک و پزشک که هر دو عضو سازمان نظام هستند که قانون آن مشابه هم و مصوب مجلس است وجود دارد؟ اینها از مشکلات نظام دامپزشکی و چالش‎های آن است. بالاخره هم نتوانستیم آنها را متقاعد کنیم! دلیل هم این است که روابط عمومی سازمان نظام دامپزشکی و سازمان دامپزشکی که باید فعالیتهای دامپزشکان را مطرح کنند و در این زمینه اطلاع رسانی کنند اینکار را خوب انجام نمی‎دهند و خدمات دامپزشکان برای جامعه ناشناخته است. مهمترین چالش به نظرم این است که اعضاء باید نظام دامپزشکی را پشتوانه خود بدانند و باید نظام دامپزشکی این زمینه را ایجاد کند. از اعضای نظام دامپزشکی هم می‎خواهم که نظرات خود را به سازمان نظام دامپزشکی منعکس کنند و صرفاً توقعات یکطرفه نداشته باشند.
حکیم مهر :به نظر می‎رسد وحدتی بین نظام دامپزشکی و سازمان دامپزشکی وجود ندارد یا اگر هست موردی یا کمرنگ است. منظورم از وحدت تعریف و تمجید از یکدیگر نیست بلکه قدم برداشتن در مسیر اعتلای صنف و حرفه دامپزشکی مقصود است. نظر شما در این زمینه چیست؟

بطور مطلق نمی‏توانم بگویم که این وحدت وجود دارد یا خیر؟! دو دیدگاه مختلف برای اداره این سازمان‎ها وجود دارد. با این فرض تشابه فکری وجود ندارد. اما همه باید برای پیشرفت دامپزشکی کشورمان تلاش کنیم. اگر قرار باشد نظام دامپزشکی فقط بگوید که من حامی بخش خصوصی هستم و سازمان دامپزشکی هم موضع حمایت از بخش دولتی بگیرد صحیح نیست. مطمئن هستم که مدیران این دو سازمان به خوبی می دانند که معضل اصلی، بیکاری است و به دردهای شاغلین و فارغ التحصیلاندامپزشکی آگاهند و باید به راه حل مشترکی برای رفع این مشکلات برسند. همدلی باید بین این سازمانها وجود داشته باشد. مایل نیستم که به گذشته برگردم اما بطور مثال جلسه ای که در دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران اخیراً برگزار شد واقعاً مایه تأسف بود. صریح باید بگویم که آن جلسه جلوی چشم دانشجویان، تقابل یک سازمان دولتی و غیردولتی بود و این فضا را می دیدند. در حالی که انتظار آنها از رئیس دو سازمان این نحو برخورد نبود. این نوع محافل و جوی که ایجاد می‎شود به نفع دامپزشکی نیست.

حکیم مهر :به نظر شما وضعیت اشتغال دامپزشکان و سایررده‎های دامپزشکی با توجه به افتتاح دانشکده‎های جدید دامپزشکی مثل تأسیس دانشکده دامپزشکی آمل چگونه است؟ و نقش سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی در این زمینه چیست؟
سازمان دامپزشکی کشور بالاترین مرجع دولتی و حاکمیتی دامپزشکی است. نظام دامپزشکی هم باید یک نظم دهنده باشد. لذا نظرات این دو سازمان و اعلام مواضع مهم است. وقتی نظام دامپزشکی و سازمان دامپزشکی به خوبی می دانند که وضعیت اشتغال فعلی در بخش خصوصی و استخدام دولتی چگونه است باید یک نیازسنجی ساده داشته باشند. این دو سازمان باید یک کارگروه تشکیل بدهند و مشخص کنند که در سال چه تعداد دامپزشک نیاز داریم و چه مراکزی برای جذب آنها وجود دارد. اگر معلوم شد که دامپزشک و سایر رده های دامپزشکی بیکار داریم یا باید برای آنها اشتغال ایجاد کنیم یا نباید در دانشکده پذیرش کنیم. وقتی یک کاردان دامپزشکی مدرک بالاتری می‎گیرد و کارشناس علوم آزمایشگاهی دامپزشکی می شود و می بیند تفاوتی بین کاردان و کارشناس نیست چرا باید این تعداد پذیرش در دانشکده های دامپزشکی داشته باشیم؟!
حکیم مهر :بهعنوان سؤال پایانی نظرتان را در مورد نشریه حکیم مهر بفرمایید.
مهمترین مسئله برای یک نشریه صداقت گفتار است. اینکه بخواهیم به دلیل مصلحت از یک جریان و زمانی از جریان دیگری حمایت کنیم خوب نیست. به شما تبریک می‎گویم که نشریه الکترونیک منتشر می کنید چون خیلی ها فرصت روزنامه خواندن ندارند. وجود این نشریه و حضور آن را خیلی خوب می دانم. در مورد محتوا نقدهایی داشته ام که قبلاً هم منعکس کرده‏ام. چندی است که مطالب جدید روزانه ایمیل می‎شود که اینکار را می پسندم. در مجموع وجود این نشریه را خوب می دانم و صداقت گفتار به نظرم موفقیت این نشریه را تضمین می‏کند. شفاف عرض می‎کنم که تقریباً و نه همیشه اینطور بوده‌اید و امیدوارم غرض‎ورزی های شخصی وارد نشود. اینکه فکر کنیم امروز به نفع ما است که به نحو خاصی بنویسیم کار جالبی نیست و قلم مقدس است و باید از این امر پرهیز کنیم.
حکیم مهر :تصور می‏کنید که تاکنون اینطور بوده؟ و غرض ورزی شخصی در نوشته‏ها و اخبار وجود داشته است؟ اگر بوده شفاف بفرمایید!
نه واقعاً ... من ندیدم. یکی دو بار هم غرض‎ورزی شخصی نبوده ولی من خودم به آنها نقد داشتم. حالا اگر خواستید این‌ها را بعداً سانسور کنید.
حکیم مهر :نه ، چرا سانسور؟! بفرمایید...
منظورم این است که اگر خواستید از نظر من اشکال ندارد. مثلاً خبری که در مورد مراسم چهارده مهر جامعه دامپزشکان ایران منتشر کرده بودید از نظر اطلاع رسانی خوب بود. اما متن خبر که گفته بودید هزینه گرفته می شود به دلیل اینکه خیلی ها ممکن است شناختی از فعالیت جامعه دامپزشکان نداشته باشند و حتی پزشکان هم می بینند نقدی که شده بود خوب نبود. این که برای مراسم چهارده مهر هزینه دریافت می شود از سالهای قبل این رسم وجود داشته و حالا چون خود من هم کار اجرایی را آنجا انجام می دهم عرض می کنم.
(حکیم مهر :برای اطلاع مخاطبین ارجمند متن و لینک خبر مذکور بازخوانی می‎گردد:
جامعه دامپزشکان ایران محل و زمان برگزاری جشن روز دامپزشکی را اعلام کرد.
در سالهای گذشته رسم بر این بوده است تا در کنار جشن سازمانی که از سوی سازماننظام دامپزشکی برگزار می شد جشنی خانوادگی هم توسط جامعه دامپزشکان ایران و البتهدر سطحی محدود برگزار شود.
امسال این جشن مطابق اعلام جامعه دامپزشکان ایران در محل تالار خورشید وابسته بهسازمان انرژی اتمی و سیزدهم مهر ماه برگزار خواهد شد.
علاقمندان به شرکت در این جشن می توانند با شماره تلفن 66915929 تماس حاصلنمایند.
از نکات قابل تأمل آنست که علیرغم دریافت حق عضویت سالانه از اعضای جامعهدامپزشکان ایران و درآمد میلیونی قابل توجه از برگزاری کنگره دامپزشکی و صرف بودجهچند صد میلیونی برای ساخت ساختمان جدید جامعه باز هم اعضا برای شرکت در جشن بایدمبلغی را بپردازند که این امر شایسته چنین نهادی نیست!
لینک خبر : http://www.hakimemehr.ir/news/show_detail.asp?id=559 )
حکیم مهر :یعنی از موضع نایب رئیس کمیته روابط عمومی جامعه دامپزشکان می‎فرمایید؟!
بله ، حتی اعضای کمیته روابط عمومی و اعضای هیأت مدیره هم هزینه جشن را پرداخت می‎کنند. ان شاء الله روزی برسد که وضع مالی جامعه آنقدر خوب بشود که بدون دریافت هزینه بتوانیم کل اعضاء را دعوت کنیم. اما جامعه دامپزشکان چون وابسته به حق عضویت اعضاء است و اعضاء هم حمایتی نمی کنند که البته درمواردی هم حق دارند، برای این جشن منبع مالی خاصی ندارد. ذکر این نکته در آن خبر که جامعه ساختمان می سازد یا از کنگره درآمد دارد و باز هم هزینه جشن را دریافت می کند و مقایسه این ها را قابل نقد می‎دانم.
حکیم مهر :چه پیشنهادی برای بهبود فعالیت های این نشریه دارید؟
وجود مشاور برای این نشریه خوب است اما اگر بتوانید یک هیأت تحریریه قوی هم داشته باشید و بخصوص در بحث ممیزی اخبار کمک کنند، مفید خواهد بود. حتی به نظرم رئیس دو سازمان نظام دامپزشکی و دامپزشکی هم عضو هیأت تحریریه بشوند ، چون آنها به مسائل روز دامپزشکی کاملاً آگاهند.
حکیم مهر :این کار که امکان پذیر نیست! دلیل هم آنست که این توقع پیش می آید حالا که ما عضو هیأت تحریریه هستیم یا در مقام مشاور قرار داریم پس باید بساط نقد عملکرد ما جمع بشود!!! کما اینکه اخیراً همین نمونه در مورد یکی از مشاورین محترم نشریه اتفاق افتاد و این نشریه هم بنا به عهدی که با مخاطبین خود دارد محکم ایستاد و موضع ما هم این بود که مشاوره دادن به نشریه حقی برای افراد ایجاد نمی کند که از لبه تیز نقد در امان باشند!!!
خوب نباید اینطور باشد. دلیل ندارد که من عضو هیأت تحریریه شما باشم مورد نقد قرار نگیرم. امیدوارم دلسوزان دامپزشکی و اساتید حداقل ماهی یکساعت وقت بگذارند و به صنف در این زمینه کمک کنند.
حکیم مهر :ضمن تشکر مجدد ، اگر سخن پایانی دارید بفرمایید.
آنچه عرض کردم نظر و نقد صادقانهبود و هیچ غرض ورزی مدنظر بنده نبوده و از سر دلسوزی و نظر شخصی است که شاید هم اشتباه داشته باشد و امیدوارم مسئولین هم به این انتقادات از باب پیشرفت صنف دامپزشکی، که حلقه اصلی سلامت در جامعه است، توجه کنند. ضمناً تشکر می کنم که بنده را برای این مصاحبه قابل دانستید.
حکیم مهر :اختیار دارید. از اینکه افتخار دادید و در این گفتگو شرکت کردید هم صمیمانه سپاسگزارم. همینجا هم دعوت می کنم که انتقادات خود را درباره این نشریه مستمر منعکس بفرمایید و ان شاء الله پیشنهاد جنابعالی در خصوص هیأت تحریریه را هم حتماً مدنظر قرار خواهیم داد و از خود شما هم دعوت می کنیم که در این راه ما را یاری بفرمایید.
The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel.
نظرات کاربران
ثبت نظر
نام شما
ایمیل شما
نظر شما
ارسال به دوستان
نام شما
ایمیل شما
ایمیل گیرنده
توضیحات
کد امنیتی
کد CAPTCHA
کدی که در زیر نمایش داده شده است را وارد نمایید
:                شبکه های اجتماعی پرشین پت را دنبال کنید 

face.jpg (205×206)   tw.jpg (204×224)pin.jpg (204×224)

جدیدترین مقالات

◄ گدایی کردن در حیوان شما
◄ عقیم سازی
◄ جوش در سگ ها
◄ ورزش دادن گربه ها
◄ راهنمای کلی برای نگهداری از گربه
◄ کتامین
◄ كتاب(7)
◄ چه مواد غذایی برای سگ مفید است؟
◄ چگونگي نصب برنامه و ورود به برنامه
◄ فيبر ها
◄ انتخاب اسم برای سگ نر
◄ حالا من چی کار کنم ؟
◄ گربه های ناز نازی
◄ German Shorthaired Pointer
◄ فروش گربه پرشین کت
◄ فصل چهارم
◄ گربه و نازایی ! توهم یا واقعیت؟
◄ مهناز افشار و دلفین
◄ British Shorthairs
◄ ماهي و ماهي خور
◄ شباهت حيوانات
◄ گیره قابل توسعه گیاه ماریو پیرانا
◄ Dog Fashion
◄ دکتر هومن و جراید
◄ انگل های داخلی در سگ ها
◄ معرفی دکتر شیری
◄ iهیولا ها
◄ قارچی معده در پرندگان
◄ پرورش لارو آناباتوئیدها (ترجمه)
◄ Metynnis Fasciatus
◄ شارک دم قرمز - Red Tailed Shark
◄ اپیلاتی دهان آتشی - firemouth epiplaty
◄ اطلاعات عمومی خانواده سیکلیده ها 2
◄ دراگون – Dragon
◄ مارماهی الکتریکی - electrophorus electricus
◄ سیچلاید های افریقایی
◄ اسب دریایی - Hippocampus
◄ جلبک ها اکواریوم های اب شیرین
◄ بخاری آکواریوم - Aquarium Heater
◄ انجماد اسپرم - How To Glaciation spermatozoon
◄ رفتار درماني براي سگها
◄ پولیوما ویروس در پرندگان
◄ تغذیه ایگوانا
◄ قیمت روز خودرو
◄ سگ پیتبول
◄ شی هوا هوا
◄ Belgian Sheepdog
◄ پیشینه سالوکی (تازی)
◄ رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سوءهاضمه در اسب (ترجمه)
◄ راهنمای کلی برای نگهداری از سگ
◄ آموزش استفاده از جعبه خاک به خرگوش
◄ ایورمکتین در سگ ها
◄ گربه نژاد هیمالین
◄ تراریوم برای خزندگان
◄ غدای بچه گربه
◄ یازده سال اسارت سگ
◄ حقوق حیوانات از ۱۴ قرن قبل در اسلام مطرح شده است
◄ سگ در ایران باستان
◄ رفتار شناسي در حيوانات
◄ مردی که سگ همسایه اش را خورد+عکس
◄ Z
◄ بیضه ها
◄ انگل ژيارديا (اين تک سلولي خطرناک)
◄ "وگانیسم"
◄ عمر حیوانات چقدر است
◄ نگهداری از رتیل اوسامبارا بابون
◄ یوزپلنگ
◄ خرگوش به عنوان حیوان خانگی
◄ درماتوفیتوز (Dermatophytosis)
◄ کم خونی فقر آهن در گربه ها
◄ انواع مسمومیت های شیمیایی و غذایی در سگ
◄ حیوانات در برف
◄ زشت‌ترین سگ دنیا»
◄ پیراهنی برای عاشقان گربه
◄ نی نی های بامزه در لباس حیوانات
◄ پرشین پت نماینده انحصاری فربیلا در ایران
◄ چرا سگ ها به دنیال دم خود میگردند
◄ | German Wirehaired Pointer
◄ Redbone Coonhound
◄ Chinook
dram film izle